Home » Creatieve mama's » Gezonde traktatie Frozen

Gezonde traktatie Frozen

Gepubliceerd op 17 juli 2019 om 10:38

benodigdheden voor 23 kinderen en 2 juffen.

  • 3 pakken soepstengels (had er aan twee ook wel genoeg gehad, maar er waren een hoop gebroken)
  • een zak aardbeiveters a 25 stuks
  • 5 zaken kwarkbakjes (AH a 6 zakjes per pak)
  • printables van frozen bv te vinden via pinterest
  • papier
  • printer, schaar en nietmachine

Ik heb als eerst een printable gevonden op pinterest (Zie hieronder). En ik heb in picassa hier een tekst aan toegevoegd. In dit geval dat onze dochter 6 jaar is geworden. Ik heb het op blauw knutselpapier uitgeprint ivm frozen en wij hebben geen kleurenprinter.

Je knipt de plaatjes uit. Je hebt een voor en achterkant nodig. Doet aan weerszijden een nietje, Zodat je de ster om de soepstengel heen kan schuiven. 

Het kwark staafje maak je met de aardbeien veter vast om de soepstengel, eerst boven voorzichtig een knoopje maken, het er vervolgens omheen draaien en onderin het er voorzichtig doorheen halen om zo ook een knoopje te maken.

Ik heb alle toverstokjes in een grote vaas gezet met watten (knuffelbeest vulling) en een lichtsnoer op batterij onderin. Het was even een gepiel om deze voorzichtig weer aan te krijgen maar dan heb je wel een oooohhhhh effect HARTSTIKKE LEUK DAT JE MIJN CREATIEVE BLOG HEB BEZOCHT!

MET MIJN DIY BLOGS HOOP IK ANDEREN TE LATEN ZIEN DAT JE MET WEINIG MIDDELEN,  HELE MOOIE SPULLEN KUNT MAKEN. SOMS VAN GERECYCLED,  SOMS ENKEL MET NIEUWE MATERIALEN. MAAR ALLEMAAL LOWBUDGET.

LEUK VOOR EIGEN GEBRUIK OF OM CADEAU TE GEVEN.

LAAT JE ME WETEN WAT JE ER VAN VIND, IN EEN BERICHTJE ONDER DE BLOG OF IN HET GASTENBOEK. OF DEEL JE EIGEN WERK OP MIJN PINTEREST SITE (HTTPS://NL.PINTEREST.COM/CREABYASECONDLIFE/). IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW CREATIES.

IK HOOP JE GAUW WEER TE ZIEN

LIEFS VÉRONIQUE 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »