Cup cake ijsbekertje traktatie

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 08:49

Het is ieder jaar weer een uitdaging om de balans te vinden tussen wat je zoon of dochter wil en wat mogelijk is. Maar na de grote vraag lag het antwoord al snel op tafel. "Ik wil cupcakes, maar dan anders". Na regenboogcupcakes, eenhoorncreaties, een heel diva-drama, vonden we samen het antwoord. Het moest ijs zijn, want dat staat voor zonneschijn...

vraagje: "wie werd daarmee bedoeld?"

Hoe maak je deze traktatie?

Je hebt het volgende nodig:

  • IJsbekers
  • Cake mix
  • Glazuur
  • Lolly
  • Groen papier
  • Schaar en lijm
    Maak de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de ijsbekers tot de eerste rand. Zet je kopjes op de bakplaat in de oven. (Zet ze niet te dicht bij elkaar, voor het geval ze overlopen) En bak volgens de instructies op de verpakking. Je hoeft niet bang te zijn dat de ijsbekers aanbranden.

Laat de cupcakes afkoelen. Verwarm ondertussen het glazuur. Als het vloeibaar is, kun je het over de taarten gieten. Plaats een lolly in het midden (met een groen blad dubbelgevouwen).

Dit is dan uw eindresultaat.

BEDANKT VOOR HET BEZOEKEN VAN MIJN CREATIEVE BLOG!


MET MIJN DIY BLOGS HOOP IK ANDEREN TE TONEN DAT JE MET WEINIG MIDDELEN HEEL MOOIE DINGEN KAN CREREN. SOMS GERECYCLED, SOMS ALLEEN MET NIEUWE MATERIALEN. MAAR ALLEMAAL LOWBUDGET.
LEUK VOOR EIGEN GEBRUIK OF OM ALS CADEAU TE GEVEN.
LAAT ME WETEN WAT JE ER VAN VIND, IN EEN REACTIE ONDER DE BLOG OF IN HET GASTENBOEK. OF DEEL JE EIGEN WERK OP MIJN PINTEREST-SITE (HTTPS://NL.PINTEREST.COM/CREABYASECONDLIFE/).
IK BEN ZEER NIEUWSGIERIG NAAR JE CREATIES. IK HOOP JE NOG EENS TE ZIEN


 LOVE VÉRONIQUE

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »