Home » Creatieve mama's » Cup cake ijsbekertje traktatie

Cup cake ijsbekertje traktatie

Gepubliceerd op 25 februari 2020 om 09:08

Elk jaar is het weer een opgave, het vinden van de balans tussen wat je zoon of dochter wilt en wat mogelijk is. Maar na de wel bekende vraag, lag het antwoord al gauw op tafel. Ik wil cupcakes, maar dan anders.

Na regenboog cupcakes, unicorn creaties, een heel diva drama, waren we er samen uit. Het moest een ijsje worden, want dat staat voor zonnetje...drie malen wie daarmee bedoeld word

Hoe maak je deze traktatie?

 

Je hebt het volgende nodig:

  • Ijsbekertje 
  • Cakemix voor fijne cake
  • Glazuur 
  • Lolly's 
  • Groen papier 
  • Schaar en lijm

Maak de cakemix volgens aanwijzingen van het pak. Vul de ijsbekertjes tot de onderste rand. Zet je bekertjes op de bakplaat in de oven. (Plaats ze niet te dicht op elkaar, voor als ze overstromen) En bak ze volgens de aanwijzingen op het pak. Je hoeft niet bang te zijn dat de ijsbekertjes aanbranden.

Laat de cupcakes goed afkoelen. Verwarm ondertussen de glazuur. Zodra deze vloeibaar is kun je hem over de cakejes gieten. Plaats in het midden een lolly (met een groen dubbel gevouwen blaadje).

 

Dit is dan je eindresultaat. 

HARTSTIKKE LEUK DAT JE MIJN CREATIEVE BLOG HEB BEZOCHT!

MET MIJN DIY BLOGS HOOP IK ANDEREN TE LATEN ZIEN DAT JE MET WEINIG MIDDELEN,  HELE MOOIE SPULLEN KUNT MAKEN. SOMS VAN GERECYCLED,  SOMS ENKEL MET NIEUWE MATERIALEN. MAAR ALLEMAAL LOWBUDGET.

LEUK VOOR EIGEN GEBRUIK OF OM CADEAU TE GEVEN.

LAAT JE ME WETEN WAT JE ER VAN VIND, IN EEN BERICHTJE ONDER DE BLOG OF IN HET GASTENBOEK. OF DEEL JE EIGEN WERK OP MIJN PINTEREST SITE (HTTPS://NL.PINTEREST.COM/CREABYASECONDLIFE/). IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW CREATIES.

IK HOOP JE GAUW WEER TE ZIEN

LIEFS VÉRONIQUE 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«