Home » Review » Panda vulling review

Panda vulling review

Gepubliceerd op 5 februari 2019 om 16:12

Panda vulling is na mijn mening, de beste vulling die je kunt gebruiken, voor het vullen van knuffels ed. Ik heb al heel veel soorten vulling gebruikt, maar Panda vulling steekt overal er echt met kop en schouder ver boven uit. Het is luchtig, zacht en het materiaal blijft na wassen nog goed in vorm. Zelfs op 60 graden.

Je hebt 2 soorten vulling

Wit en bont. Ze zijn beide van een vlam vertragend synthetisch materiaal gemaakt.

Panda vulling is verkrijgbaar vanaf 250 gram.

Ik zelf gebruik altijd de witte omdat deze het meest verkocht is en onder alle stoffen bruikbaar is, zonder dat er hinderlijke kleurtjes (zwart of grijs) door de stof heen schijnt.

Meestal koop ik het bij de betere hobbywinkel. Maar ik dacht laat ik eens op het internet kijken. Misschien is het goedkoper.

Ik heb de prijzen van panda vulling wit 1 kg vergeleken:

Rovul verkoopt deze voor €9,95

Abc schuimplastic huis ook €9,95

Schuimrubberbetaalbaar €10,95

En tot mijn grote verbazing:

Boll.com €19,95 via verkoper Rovul.

Ik meende dat Boll.com altijd zo zijn best deed op zijn scherpst te zijn qua prijs. Maar 2 x zo duur als bij de aanbieder Rovul is heel apart. Daar kopen we het dus zeker niet.

Maar sowieso,  ik had verwacht goedkoper uit te zijn. Echter betaal ik voor deze vulling in de winkel €8,95. Dat is mij een ritje van een 15 minuten rijden wel waard. Bij de meeste internet winkels moet je  toch ook verzendkosten betalen.

Kun je ook andere goedkopere vulling gebruiken? Bv van de action of Hema. Ja dat kan wel, maar of je echt goedkoper uit bent, is de vraag.

Mijn ervaring is, dat je er meer materiaal van nodig hebt, om dezelfde volume van panda te krijgen. Dus denk ik dat je per saldo met de dure Panda toch goedkoper uit bent en dat je meer plezier hebt van je werk.

Maar mocht je een ander merk hebben die naar jouw mening nog beter is, laat het me weten, ik test hem graag uit.


«   »