Home » Tekenen

Inktober 2020

Elk jaar kun je via sociaal media (oa. Instagram of Facebook) mee doen met Inktober. Inktober is in 2009 bedacht door Jake Parker. Hij zocht een manier om zijn vaardigheden te verbeteren en te stimuleren. Hij ontwikkelde een 31 dagen challenge in oktober. Sindsdien is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende wereldwijde uitdaging welke gevolgd word door duizenden professionele en amateur artiesten

Lees meer »

Art gallery

Terwijl  ik op zoek was voor foto's voor mijn wall of creativity kwam ik er achter dat ik een hele hoop tekeningen nog niet had gedeeld. Maar ze passen ook niet ergens tussen op de huidige pagina's, dus dacht ik dan maar een verzamelpagina. 

Lees meer »

Kleuren met watercolors

Voor deze blog  heb ik gebruik gemaakt Strathmore Visual journal  watercolor papier. Ik vind dit blok erg fijn in gebruik. Het is een niet groot blok 14 x 20,3 cm). Fijne structuur, niet te ruw. Neemt vocht goed aan, zonder te vervormen. 

Lees meer »

Best wishes - kerstkaarten

Voor het maken van deze kaarten is gebruik gemaakt van twinmarkers, inktense potloden. Strathmore watercolor papier. Veel van deze artikelen zijn te koop bij bol.com (affiliate partner).

Lees meer »