Home » Tekenen » crea by a Second Life galerij birdies

crea by a Second Life galerij birdies

Gepubliceerd op 15 december 2018 om 20:15

Ik hou erg van tekenen en laat me graag inspireren. In deze blog laat ik jullie zien, waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald. In sommige gevallen is het een pinterest plaatje. De andere keren is het wat dichterbij huis. Maar uit eindelijk is het eindresultaat getekend door mijn vingers naar mijn idee.

De uitdrukkingen van deze eerste tekening zijn gebaseerd op angry birds, maar het idee kwam bij onze kippen weg. Op een avond ze met zijn 4en op stok (tak) zaten, lag er een in ene op de grond. Met boven haar hoofd, 3 waarvan de een nog onnozeler keek dan de ander. Deze tekening met de naam stoute vogeltjes was een veelvoudig gedeelde op pinterest waar hij nog steeds te vinden is.

Coco onze sabelpoot kriel haantje/vs zijn getekende versie. Wellicht krijgt deze nog een vervolg. Een minder geschetste variant.

Lemmy, de valk parkiet/ vs haar getekende versie. Hetzelfde verhaal als bij Coco, sluit ik een nieuwe versie hiervan niet uit.

Pinterest inspiratie. Links het orgineel, rechts mijn versie ervan. Soms is het heel lastig de orginele plaatser te achterhalen, of de eigenaar van de tekeningen. Maar zover ik kan terug halen, plaats in mijn variant altijd onder het orgineel. (Let wel, de een kan dit heel erg waarderen, de ander iets minder).

Tekenen in stijlen is niet verboden, daar kan ook geen copyright op worden aangevraagd. Laat je daarom vooral inspireren door alles om je heen. Of het nu je huisdieren, een foto, een pinterest plaatje , verhaal of de mensen om je heen zijn. 


«   »