Halloween pinterest ideas

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 om 07:48

In deze blog een verzameling van alle herfst en Halloween blogs die ik gemaakt heb. Welke ook terug te vinden zijn op Pinterest.

Klik op de foto's op zo bij verdere uitleg van des betreffende onderwerp te komen.

Hoewel sommige zaken het best door een volwassenen gemaakt kunnen worden, blijft het leuk om de kinderen erbij te betrekken. Bij ons thuis is het dus meestal een mix van beide. Een beetje van Teatske (de andere vinden het niet zo leuk meer om te doen) en een beetje van mem.

Halloween, Herfst en vilt is een perfect combinatie.

Het is een materiaal die je op vele manieren kan toepassen. En daarmee dus ook een van mijn favoriete knutsel voorwerpen. In de blogs hierboven uitgebreide werkbeschrijving hoe je een van de Halloween ornamenten kan maken. Hang ze aan een tak of bezem voor het raam of pas ze toe in herfst tafel decoratie.

Raamdecoratie maak ik van stevig (engels) karton met vlieger of vloeipapier. (beide kan, vliegerpapier is steviger en scheurt minder snel dan vloeipapier. Maar beide hebben hetzelfde effect) Kies een kleurplaat uit (let wel op dat de contouren in contact blijven met de randen.

Voor raamschilderingen gebruik ik een Edding 4095 kalk marker. Dat is de beste die ik tot nu toe heb getest. Maar je kunt ook glasstiften van de Action gebruiken.

Spookachtig creepy decoratie maak je heel makkelijk zelf, zoals deze bloody candles.  

Ook je blogs kun je in Halloween sfeer laten schitteren.  Foto's, kleuren en thema gerichte tekst dividers brengt je bezoekers al vast in de stemming.

Deze maand is het weer zo ver... ik hoop dat je bij deze wat extra inspiratie heb gevonden. Voor de mensen die het feest vieren....eindig ik met

Happy Halloween


HARTSTIKKE LEUK DAT JE MIJN CREATIEVE BLOG HEBT BEZOCHT!

MET MIJN DIY BLOGS HOOP IK ANDEREN TE LATEN ZIEN DAT JE MET WEINIG MIDDELEN,  HELE MOOIE SPULLEN KUNT MAKEN. SOMS VAN GERECYCLED,  SOMS ENKEL MET NIEUWE MATERIALEN. MAAR ALLEMAAL LOWBUDGET.

LEUK VOOR EIGEN GEBRUIK OF OM CADEAU TE GEVEN.

LAAT JE ME WETEN WAT JE ER VAN VIND, IN EEN BERICHTJE ONDER DE BLOG OF IN HET GASTENBOEK. OF DEEL JE EIGEN WERK OP MIJN PINTEREST SITE (HTTPS://NL.PINTEREST.COM/CREABYASECONDLIFE/). IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW CREATIES.

IK HOOP JE GAUW WEER TE ZIEN

LIEFS VÉRONIQUE 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »